101 Doelen, te realiseren binnen 1001 dagen. Een aantal kleine eenvoudige dingen - wel realistisch blijven - en wat grotere projecten. Sommige doelen zijn door anderen bepaald. Begonnen op 11 maart 2013, de doelen vind je rechts onder de foto. De groen en rood gekleurde doelen zijn klikbaar, zo vind je de blogupdates over die betreffende doelen inclusief bewijsfoto's (indien toonbaar...)

zaterdag 22 juni 2013

Matching Onderbroekjes To The Max

Die matching onderbroekjes dagen met Franca zijn jullie inmiddels wel bekend. Deze keer hebben we de gelegenheid aangegrepen om er een uitgebreide versie van te maken, aangezien we met 10 dames (9 soort-van-volwassen versies en een babydame) een dagje aan de hol gingen in Apeldoorn. Wij presenteren: Matching Onderbroekjes de XXL versie (nee ik noem jullie niet dik!).

Nadat ik enkele dagen geleden voorstelde om rood de couleur du jour te laten zijn - dat kleurt zo leuk bij die apenkonten, dacht ik - ontstond er bij sommigen lichte paniek omdat ze die kleur niet in de onderbroekjeslade hadden liggen. Toen hebben we uitgebreide vergaderingen gehouden, een grondige voorbereiding en afstemming is het halve werk immers, en zijn tot de conclusie gekomen dat het zwart moest gaan worden.

Hoeveel zouden er vanmorgen nog aan gedacht hebben? Hoeveel matching broekjes gaan we hebben? We zullen je niet langer in spanning laten (want dat zit je, geef het maar toe!)... het waren er.... *tromgeroffel*


... negen! Het bleek onmogelijk om een goede foto te krijgen waar we allemaal enigszins normaal op stonden - of überhaupt op betreffende foto aanwezig waren, hoi Annelies - dus jullie moeten ons maar op ons woord geloven, er waren getuigen genoeg. Foto met alle aanwezigen maar zonder zichtbare onderbroekjes:


Veel dank aan Baukje, Leonie, Esther, Ingrid, Inge, Annelies, Marrit en Franca voor het lachen en voor het meehelpen aan dit doel! Misschien kunnen we een keer een Matching Onderbroekjes Flash Mob organiseren, honderden dezelfde slipjes, lijkt me enig...

Doel 46: 25 matching onderbroekjes dagen met Franca (en de andere meisjes)
Nu: 7-uit-25 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten