101 Doelen, te realiseren binnen 1001 dagen. Een aantal kleine eenvoudige dingen - wel realistisch blijven - en wat grotere projecten. Sommige doelen zijn door anderen bepaald. Begonnen op 11 maart 2013, de doelen vind je rechts onder de foto. De groen en rood gekleurde doelen zijn klikbaar, zo vind je de blogupdates over die betreffende doelen inclusief bewijsfoto's (indien toonbaar...)

dinsdag 20 augustus 2013

Sjoelhugs

Gisteravond was het weer zover, maandagavond-sjoelavond in Café 't Halve Maatje. Want sjoelen is hip, sjoelen is the shizzle, sjoelen is het nieuwe zwart. Of zoiets. Het is in elk geval retegezellig, ook al bakken (see what I did there??) we er meestal helemaal niets van.
Met negentien man en vrouw sterk deden we ons best op twee sjoelbakken. Zo had je tussendoor ook nog even tijd om bij te praten, andermans techniek te bewonderen, je tegenstanders uit te lachen, plaspauze te houden, te drinken en wat je zoal allemaal doet op zo'n avond.


Ik mocht van een aantal fijne medesjoelies meteen van de gelegenheid gebruik maken om mijn hug-aantal op te krikken voor Doel 2, want de 101 hugs bleven anders nog wel heel erg ver buiten bereik...

Thomas, Nadia, Tom, Peter, Ismail, Solange, Angela en Esther, bedankt voor jullie zeer bereidwillige medewerking en welgemeende (en anders deden jullie in elk geval heel netjes alsof!) knuffels en voor de toestemming voor de foto's!









Doel 2: Hug 101 mensen, waarvan minimaal 50 vreemden
Nu: 18 bekenden (ook al kende ik er eentje pas een seconde of 5), 2 onbekenden en een aapje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten