101 Doelen, te realiseren binnen 1001 dagen. Een aantal kleine eenvoudige dingen - wel realistisch blijven - en wat grotere projecten. Sommige doelen zijn door anderen bepaald. Begonnen op 11 maart 2013, de doelen vind je rechts onder de foto. De groen en rood gekleurde doelen zijn klikbaar, zo vind je de blogupdates over die betreffende doelen inclusief bewijsfoto's (indien toonbaar...)

dinsdag 3 juni 2014

Het is groen dus het leeft

Hang uit die vlag en pink weg die traan.
De dag die je wist (of slechts hoopte, of zelfs dát niet...) dat zou komen is eindelijk hier.
Doel 1, 'koop een orchidee en houd deze een jaar in leven', is eindelijk óók bereikt. Na vele voorgangsters in het verleden, die stuk voor stuk na enkele weken het orchideeënloodje legden, heeft Desiree de eindstreep gehaald.

Het ging niet vanzelf, er moesten gedurende het jaar enige reanimaties en noodadviezen aan te pas komen, maar uiteindelijk heeft ze De Elementen (lees: hond, kat, mijn alles behalve groene vingers, het Spaanse graan én de orkaan) doorstaan.

Toegegeven; ze ziet er wel ietwat minder florissant uit dan een jaar geleden bij aankoop, maar ik leef in dit geval graag bij het motto 'Het is groen, dús het leeft'. 

Taart en bitterballen voor iedereen. Desiree de Orchidee is aliiiiiiiiiiiive!
Opstellen in rijen van drie voor de felicitaties alstublieft.

Nu, 3 juni 2014
Bij aankoop op 31-5-2013
Doel 1: Koop een orchidee en houd haar een jaar in leven
Nu: 1 jaar en 2,5 dag! BAM!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten