101 Doelen, te realiseren binnen 1001 dagen. Een aantal kleine eenvoudige dingen - wel realistisch blijven - en wat grotere projecten. Sommige doelen zijn door anderen bepaald. Begonnen op 11 maart 2013, de doelen vind je rechts onder de foto. De groen en rood gekleurde doelen zijn klikbaar, zo vind je de blogupdates over die betreffende doelen inclusief bewijsfoto's (indien toonbaar...)

zondag 11 augustus 2013

Rotterdamse bellenmasters

Gisteravond was zus Esmee in town, dus dat werd een avondje naar 't Halve Maatje in Rotterdam. Franca wilde dit uiteraard niet missen, trotseerde een lekke band en meldde zich ook op de Kleiweg. 
We hebben veel gelachen, lekker gegeten en nog lekkerderderder ge-toet met een berg ijs met chocoladesaus en heel veel watermeloen. Omdat het een schánde (geen gewone schande maar echt een schánde-met-streepje) was dat Rotterdam nog steeds niet in het bellenblaasrijtje stond, hebben we daar een feestelijke tiende van gemaakt. We zijn op de helft, bellenblaasgewijsgezien. Hoera!

Peter en Henk waren niet te beroerd dit heuglijke feit mee te vierenblazen. Het bleken ware bellenmasters en de bellen waren mooier dan ooit. Aanschouw, bewonder en geniet:





Onderstaande foto moet er ook nog even bij, bellenblaas-loos maar alvast als intro voor het matchingonderbroekjesgebeuren dat hieronder nog volgt. Dus mocht je het niet meer hébben van de spanning, nog een paar seconden en je weet welke kleur het deze keer was. Behalve als je precies nu de hond uit gaat laten, dan weet je het pas over een kwartier of half uur. En als je nu richting Zuid-Frankrijk vertrekt dan weet je het wellicht pas over drie weken als je daar een internetstoring hebt.... Maar voor de gelukkigen onder u die nu meteen doorlezen, JE BENT ER BIJNA!


Jubileummatchingonderbroekjesdag!
Deze avond vond tevens de tiende matchingonderbroekjesdag plaats. Niet alleen met Franca deze keer, maar mijn zus deed ook sportief mee en had zich ook in een roze broekje gehuld. ROZE? Ja, da's wel zo girly en het vloekte zo heerlijk met mijn lila nagellak. Nog maar 15 te gaan!


Doel 9: Blaas bellen in 20 plaatsen/steden

Doel 46: 25 matching onderbroekjes dagen met Franca
Nu: 10-uit-25

Geen opmerkingen:

Een reactie posten