101 Doelen, te realiseren binnen 1001 dagen. Een aantal kleine eenvoudige dingen - wel realistisch blijven - en wat grotere projecten. Sommige doelen zijn door anderen bepaald. Begonnen op 11 maart 2013, de doelen vind je rechts onder de foto. De groen en rood gekleurde doelen zijn klikbaar, zo vind je de blogupdates over die betreffende doelen inclusief bewijsfoto's (indien toonbaar...)

maandag 2 september 2013

Huggen en blazen op de renbaan

Gisteren was er een Renbaandag voor honden die je doorgaans niet zo snel op een renbaan zult vinden. Normaal zie je daar alleen hazewindhond-achtigen racen, nu mocht je ook komen met je teckel, cavia-lookalike of vuilnisbakkie. Aangezien Biet op het hondenstrandje iedereen er uit loopt, leek het me wel leuk om dat ook eens te proberen...



Toen Beetle aan de beurt was rende ze heel enthousiast tot het eind van dat linker hegje, waarna ze omkeerde omdat ze mij kennelijk toch leuker vond dan het nepknijn dat ze aan een touwtje over de baan sleurden. Ik was vereerd...

Later mocht ze het nog eens proberen op alleen een recht stuk, dat ging een stuk beter. Ze rende hard, tot ze halverwege de baan een fotograaf in haar vizier kreeg aan de zijkant die ze uiteraard even gedag moest gaan zeggen. Daar zijn ook foto's van, die komen nog. Maar kijk, hier leek het nog wat, op de eerste helft:


's Middags was er nog een parcours op het grote veld waar de honden achter een plastic frummel aan een touw aan moesten rennen. Biet deed dat tot het eerste paaltje en had er toen alweer genoeg van. De volgende keer ga ik aan de organisatie vragen of ze een frikandel aan een touw over het parcours willen trekken, dan kunnen ze de medailles meteen aan Biet overhandigen.

Bietje won alsnog een prijsje (nou ja, eigenlijk ik, want het was 'Beste Meerenner'...) en was erg blij met haar kluiven en ballen!


Goed, tot zover heeft het nog niets met Day Zero te maken. Maar daar gaan we bij deze verandering in brengen, want er is geknuffeld met vreemden! Met dank aan Inge (tevens organisatrice van deze erg leuke Renbaandag) want die riep gewoon in het rond dat ik wilde huggen. Negen lieve dames die enthousiast vroegen waar het precies voor was, omdat ze zagen dat er foto's van gemaakt werden, dus heb het Day Zero principe uitgelegd en ze vonden het erg leuk!










Tevens weer een bellenblaaslocatie kunnen toevoegen, want Inge wilde wel even helpen blazen. Ondanks de vrij harde wind is het toch nog aardig gelukt!


Doel 2: Hug 101 mensen, waarvan minimaal 50 vreemden
Nu: 20 bekenden, 10 onbekenden en een aapje

Doel 9: Blaas bellen in 20 plaatsen/steden

Geen opmerkingen:

Een reactie posten