101 Doelen, te realiseren binnen 1001 dagen. Een aantal kleine eenvoudige dingen - wel realistisch blijven - en wat grotere projecten. Sommige doelen zijn door anderen bepaald. Begonnen op 11 maart 2013, de doelen vind je rechts onder de foto. De groen en rood gekleurde doelen zijn klikbaar, zo vind je de blogupdates over die betreffende doelen inclusief bewijsfoto's (indien toonbaar...)

zondag 8 september 2013

Plons. Alweer.

Gelukkig was het water vandaag een stuk schoner dan de moddersloten van gisteren. Het zwembad in Bergschenhoek had de seizoenssluiting van het buitenbad en ter ere daarvan mochten alle honden en baasjes uit de regio samen komen zwemmen. 


Het was eerst wat bewolkt. Later werd het zelfs nog zo zonnig dat we eerst nog met shirt en korte broek in het water lagen (vooral tegen het krassen van de nagels van de spartelende viervoeters), maar daarna toch maar gewoon in bikini bij de honden in het bad sprongen. 



Alinda was er ook, met Beau. Terwijl onze honden na het zwemmen over het bijbehorende grasveld vlogen, hebben wij nog even van de gelegenheid gebruik gemaakt om bellen te blazen. Nog maar een paar locaties en 't bellendoel is klaar. Jammer. Voor de laatste drie benodigde plekken maar even iets speciaals bedenken!


Doel 9: Blaas bellen in 20 plaatsen/steden

Geen opmerkingen:

Een reactie posten