101 Doelen, te realiseren binnen 1001 dagen. Een aantal kleine eenvoudige dingen - wel realistisch blijven - en wat grotere projecten. Sommige doelen zijn door anderen bepaald. Begonnen op 11 maart 2013, de doelen vind je rechts onder de foto. De groen en rood gekleurde doelen zijn klikbaar, zo vind je de blogupdates over die betreffende doelen inclusief bewijsfoto's (indien toonbaar...)

zondag 6 april 2014

The final bubbels!

Gisteren was ik met een paar héél leuke dames een middagje bij Dierenthuis in Almere, een prachtig thuis voor uitgeprocedeerde asielzoekers met vier (en soms wat minder...) poten, waar ze voor altijd mogen blijven en nooit meer te maken krijgen met kleine hokjes en tralies. Waar ze heerlijke ruimtes en bedden hebben om het zo huiselijk mogelijk te maken en waar ze vrij naar buiten mogen om rond te struinen op hun geweldig mooie terrein. Dierenhemel op aarde voor oude beestjes die via het asiel geen huis meer konden vinden, honden en katten die niet het mooiste uiterlijk hebben, dieren waar één of meer onderdelen aan missen of wellicht een piepklein karakterkronkeltje hebben (maar hebben we dat niet allemáál...?) en daardoor slecht te plaatsen zijn. Hun lange rottige weg eindigt bij Dierenthuis met een gouden mandje.



We kwamen uiteraard niet met lege handen, hadden auto's vol spullen van het verlanglijstje van Dierenthuis mee en hebben lekker met de honden, katten en paarden geknuffeld. Renske was ook nog zo lief om een deel van haar gekregen bruiloftsgeld in een envelop te schenken aan Dierenthuis!
Echt de moeite om daar ook eens heen te gaan. Je kunt je eigen kat of hond op afstand adopteren en de betreffende viervoeter daar dan gaan opzoeken en wat leuks of lekkers brengen. Je gaat er met een heel fijn gevoel weer weg, omdat je weet dat de dieren het daar heel goed hebben.

Toen we weer buiten het hek stonden na afloop wilde Renske wel helpen bij de allerlaatste bellenblaaslocatie om doel 9 vol te maken. Met deze bubbels in Almere zijn de 20 benodigde plaatsen gehaald! Bíjna jammer, dus ik houd voorlopig de buisjes sop nog even bij me voor mogelijke ontwenningsverschijnselen.


Ingrid, Esther, Laura, Renske, Inge, andere Ingrid en Angela, bedankt voor een heel leuke middag en Renske bedankt voor je hartstochtelijk geblazen bellen. Je ziet dat toch hè... dat er veel enthousiasme aan te pas kwam. Dan krijg je de mooiste exemplaren de lucht in!

Doel 9: Blaas bellen in 20 plaatsen/steden - KLAAR!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten